rychlá aktualizace po roce a něco :D

21.12.2015 01:51

Vím že to vypadá, že se u nás nic neděje, ale neni to tak. Jen stránky měly prostě pauzu. Takže to vezmu rychle a vše najednou, potřebné informace budu doplňovat postupně....

Rok je pryč a všichni naši chlapečci mají nové domovy... Eddmund bydlí v Chomutově u Helči Dušek Požárkové, Eggo našel skvělý domov v Ústí nad Labem u Lenky Ulmannové, Exíčkovi to trvalo trochu déle díky nevhodné péči nových majitelů a návratu k nám. Ne všichni lidé umí poslouhat co jim člověk říká, co mají dělat, jak to mají dělat atd... a tak se k nám prostě Ex vrátil a po dvou a půl měsích byl zdravotně a psychicky natolik v pořádku, že jsme mu našli novou rodinu a to Sedláčkovi, kteří bydlí kousek před Prahou. A ten nejmenší, nejvzteklejší Essko, ten zůstal shodou okolností a tak trochu i náhod u nás doma :).

Začali jsme s Essíčkem pracovat, jeho temperament a chuť do práce, ale i do blbostí, je nekonečná, Opravdu hyperaktivní pes :) a jelikož není ošklivý, kluk náš ušatá, vyrazili jsme i na pár výstav. Dvakrát do třídy dorostu, kde v Litoměřicích se umístil jako jeden z nejmladších na druhém místě, poté do Teplic, kde na horní hranici věku třídy, skončil na 2.místě a poslední výstava byla v Mělníce, kde ve třídě mladých v konkurenci starších psů (ve věku 13,5 měsíce) jako jeden z nejmladších skončil na krásném 3.místě. Pro nás to už ale byla výstava poslední, kterou jsme si jeli jen užít. Měli jsme po RTG a nedopadlo úplně nejlépe. Žádný nález dysplazie ani a loktech ani na kyčlích, ale malý úlomek na lokti nám sebral všechny naděje k tomu, že Essinek by mohl pokračovat v chovu.

Obrečeli jsme to a hodně... ale asi osud tomu chtěl, že měl ten sprateček hypaeraktivní zůstat u nás a i přes tuhle nepřízeň u nás zůstane a budeme cvičit co budem moct a dokud to půjde :) Na další rok toho máme v plánu dost. Hlavně lepší aktualizaci stránek :D :D :D a tak bych ráda popřála do nového roku všem našim přátelům jen to hezké, spokojenost, klid a žádný stres a spoustu radosti a úspěhů s našimi psími parťáky. Ať ten nový rok je prostě lepší než ten starý.

JANČA, BEKY, GÍÍ, ROBIN, FÍMA A ESSÍČEK