OPĚT PO DLOOOOOUHÉ DOBĚ AKTUALIZACE :-)

21.12.2016 11:28

No jo :-) nějak na ty stránky není čas, to ale neznamená že se celý rok flákáme a nic neděláme :-)

Fímina a Ginna oslavily 7mé narozeniny. Fímina v únoru a Ginna v březnu. Bekuška v červnu oslavila 10té narozeniny a je tak nejstarším členem naší bandy :-)

V září měl narozeniny i náš sprateček Essi a to druhé :-)

A v prosinci oslavil Robinek 9té narozeniny.

Letošní rok, co se akcí týká patřil hlavně Essinovi. I přes jeho nález na loktu jsme stihli výstavu v Hořovicích ve třídě mladých, kde se umístil na druhém místě.

 

Po té následovala 30.4. 2016 Mezinárodní výstava v Praze, kde v mezitřídě vyběhal VÝBORNÝ 1 a CAC u pana rozhodčího Kučery.

Další výstavou byla MVP Mladá boleslav 13.8. 2016, kde taktéž vyběhal VÝBORNÝ 1 a CAC, CACIB paní rozhodčí Oleiniková nezadala.

Posledním výstavním dá se říct maratonem byl DUOCACIB PRAHA 29. a 30.10. 2016. V sobotu se zadařilo a odjížděli jsme domu s VÝBORNÝ 1, CAC, CACIB a BOS. V neděli v konkurenci 4 psů, kdy ho před posouzením napadl jiný pes, obdržel VÝBORNÝ 2, res. CAC. 

Na všech výstavách nám dělala společnost naše parťačka Airinka (Ira Freni Weiss) a Evička s Věrkou :-) holky děkuju za ten úžasný rok na výstavách s Vami 

A aby to nevypadalo že jen lítáme po výstavách, celý rok stopujeme, koušeme a cvičíme a tak jsme si 16.10. 2016 odskočili od výstav na zkoušku Bh. A ikdyž to bylo s odřenýma ušima díky nervozitě nás obou ( mě i Essina) tak máme na konte první a doufám že ne poslední zkoušku.

Na závěr roku jsem rozhodla zkusit Essina poprvé i na poli závodním, přihlásila jsem ho na naše ZIMNÍ ZÁVODY 2016 do kategorie ZM. Je to kašpárek a velmi veselý pes :-) poslušnost za 41 bodů a obrana za 40 bodů. Nakonec z toho bylo 3 místo ze 4 psů, na to že byl kluk můj ušatá nejmladší tak se snažil a hanbu neudělal.